Nysted Bio – kommende film

Klik her for generel information om spilletider, billetter, reservationer m.m.

Biografen genoptager sit program:

Vedrørende corona regler: Der bæres mundbind/visir i indgangshallen og ved bevægelse rundt i huset - og sprittes af .
Der skal formentlig også vises gyldigt CORONA-PAS ved indgangen.

Afstandsregler : HOLD AFSTAND.

18.-20. jan.

Venuseffekten (dansk)

Den 25-årige Liv bruger det meste af sin tid på familiens æbleplantage og har ikke fundet sig selv endnu. Men da hun helt uforberedt forelsker sig i den kaotiske og eventyrlige Andrea, vender det op og ned på hendes liv. Den unge kvinde er splittet mellem trygheden blandt æbletræerne hos forældrene og det spændende storbyliv med Andreas progressive venner.

”Venuseffekten er en kærlighedshistorie om at turde elske sig selv og hinanden. Om kærligheden i sine forskellige faser og de normer og rollemønstre, der knytter sig til vores opfattelse af kærlighed. Og om at frigøre sig fra netop de forventninger og mønstre, vi har med hjemmefra,” udtaler instruktøren Anna Emma Haudal, der tidligere har stået bag den populære ungdomsserie "Doggystyle".

Sofie Gråbøl spiller mor, Lars Mikkelsen far og Morten Hee Andersen bror til hovedpersonen Liv, der spilles af Johanne Milland Pedersen, og Andrea af for Josephine Park, der er blevet særdeles populær for sin rolle i Doggystyle.

25.-27. jan.

House of Gucci (Klub DK)

I 1995 blev lederen af Gucci-modehuset, Maurizio Gucci, skudt og dræbt foran sit kontor. Han var barnebarn til den berømte modedesigner Guccio Gucci. Det viste sig, at det var Guccis ekskone, Patrizia Reggiani, der havde betalt en lejemorder for at udføre mordet. Hun blev idømt fængsel og døbt Vedova Nera – den sorte enke - i pressen.

Filmen fortæller om tre årtiers kærlighed, forræderi, dekadence, hævn og i sidste ende mord. Vi får at se, hvad et navn betyder, hvad det er værd og hvor langt en familie vil gå for kontrol.

Den engelske instruktør Ridley Scotts film er propfyldt med stjerner som Jared Leto, Al Pacino, Adam Driver og Lady Gaga.

 

 

Det kommende program kommer snarest.

Bliver vist senere

Hvidstengruppen II - de efterladte (dansk)

Kommer senere

Den danske film "Hvidstengruppen II: De efterladte" er opfølgeren til publikumssuccesen "Hvidstengruppen" fra 2012, og nr. to starter, hvor forgængeren sluttede. Vi følger Tulle Fiil og hendes søster Gerda Fiil, der dømmes til rædslerne i et tysk fængsel efter at deres far, bror og Tulles mand er blevet henrettet.

Tulle må efterlade sit barn Gulle på to år hos Tulles mor Gudrun. Vi følger Tulle og Gerda som krigsfanger ned gennem Tysklands krigsrædsler, mens Gudrun kæmper med alt, hvad hun har, for at få sine døtre hjem til kroen i Hvidsten.

Søndag 6. marts kl. 14

Don Juan / Don Giovanni (operafilm / særpris)

Eller som den fulde titel lyder:  Il dissoluto punito ossia Don Giovanni (Den straffede vellystning) er en opera komponeret af Mozart, med libretto af Lorenzo da Ponte. Operaen blev førsteopført i Prag den 29. oktober 1787.

Handlingen udspiller sig i Spanien efter år 1600.

Operaen hæver sig langt over de mange andre operaer, der er baseret på legenden om Don Juan. Operaen hører til i kategorien dramma giocoso (spøgefuldt drama), en genre der forener det tragiske og det komiske.

Læs mere her

(De understregede ord fører videre til Wikipedia)

Læs mere om den aktuelle film her. PDF