Koncerter

KONCERTER

For alle koncerter gælder at de er støttet af Guldborgsund Kommune og Statens Kunstfond under “Musik i Guldborgsund”

Koncert d. 27. okt 2023   /    UDSOLGT

Chief One

Chief1 billetter | Officielt Ticketmaster billetsalg

Chief 1 med Band

Lars Pedersen, også kaldet navnet Chief 1, er bl.a. kendt som sanger, producer, og sangskriver .

Han var med til at danne Danmarks første rapgruppe Rockers By Choice i 1984, som gennem mange år var et nyt og anderledes indslag i det danske musikliv.

Efter succesen med Rockers By Choice begyndte Chief 1 sin selvstændige producerkarriere.

Han har bl.a. skrevet, produceret og remixet for en lang række danske artister og bands.

Det er også lykkedes Chief 1 at være med til at vinde Det Danske Melodi Gran Prix tre gange som sangskriver.

I 2015 startede Chief 1 så på et nyt kapitel i sin musikalske karriere som frontfigur i sit eget orkester som sangskriver, sanger og solist. En karriere – der har ført ham rundt i landet – til mange festivaler og koncerter.

I år kan Chief 1 fejre 35-års jubilæum på en scene. Meget godt gået af en popsnedker som ham.

Billetter købes på  www.billetsalg.dk

Musik 285   Musik + Mad 465

Koncert 24. nov. 2023  /    UDSOLGT

Alex Nyborg Madsen and a Circle of Friends

Alex Nyborg Madsen har stået på de fleste scener i landet med forskellige bands, og der har været vidne om en musikalsk nysgerrighed, der har strittet i mange retninger. Han har stået i front for Witch Cross, der spillede heavy metal, Harlot, der spillede højthårs rock, Savage Affair, der dyrkede en iørefaldende rock, Led Zeppelin Jam, der forklarer sig selv og Sing Sing Sing, der opererer imellem 70’ernes californiske rocklyd og den nyere americana.

Nu bliver ringen sluttet med det nye band: Alex Nyborg Madsen & A Circle Of Friends. Kald det americana, roots, alt-folk eller alt-country. Universet er overvejende akustisk, håndspillet og med de gode sange i højsædet. Kærligheden til folk og country har altid været der. Nu er det tid af kaste sig helhjertet i den gamle kærlighed. De spiller bare sangene selv og fortæller historierne til.

Alex Nyborg Madsen har samlet et band af yngre musikere,der alle nærer en dyb og ægte kærlighed til alt, der falder under kategorierne country og folk, og det er de akustiske strengeinstrumenter, der dikterer lyden. Inden bandet rammer scenerne, er der udvidet med en percussionist, men nu består Circle Of Friends af: Emil Meinild: Guitar, dobro. Asger Søgaard Hajslund: Guitar, banjo, kontrabas, mandolin, vokal, Thea Damgaard: Kontrabas, banjo, vokal og Julie Krogsbøll: Violin, kontrabas, vokal.

Billetter købes på www.billetsalg.dk

Musik 285.- kr.           Musik og Mad  465.-kr.

Koncert d. 2. februar 2024

Sahra da Silva

Sahra da Silva

Sahra da Silva har i mere end et årti været en etableret del af den danskebluesscene. Hun har optrådt med et utal af danske soul og blues artister, bl.a. MikeAndersen og Thorbjørn Risager og opvarmet for den engelske soulsangerinde Joss Stone m.fl.

Sahra Da Silva synger med en overbevisende autoritet, uanset om musikkens motor udgøres af klassisk soul, blues, stemningsfuld gospel eller sofistikeret jazz. Hun kan fremføre fræk funk, et særdeles dansabelt big band-swing og indtagende elegance. Hun er en yderst overlegen sangerinde, som synger så hårene rejser sig! Samtidig besidder hun afmålt kraft og nuancerigdom, som sender tankerne i retning af Etta James…

Sahra har i den grad fået skabt sig et navn og står i dag stærkt som soloartist med sit eget band.

Debutalbummet ”Bueswoman” udkom i 2020 og rummer en blanding af Sahras egne

sange samt et par fortolkninger af gamle klassikere. Hun er aktuel med den nye single ”Just A Bit Crazy”, skrevet af Sahra selv.

En af Sahra da Silvas helt store forcer er, at hun let og ubesværet balancerer i krydsfeltet mellem soul, jazz, blues og americana, og hun er af musikanmeldere med rette blevet beskrevet som et rent ”powerhouse”,grundet den kraftfulde stemme og hendes engagerede sceneoptræden.

Billetter købes på www.billetsalg.dk

Musik og mad   430.-kr.        Musik 250.- kr.

Koncert d.15. marts 2024

Rie Rasmussen         

Rie Rasmussen (tidligere forsanger i Danser med Drenge)

Med over 25 års kontinuerlig turnévirksomhed med live-koncerter i hele Danmark, drager Rie Rasmussen på nu turné, for bl.a. at præsentere nogle af sine egne sange for publikum. Med en stærk og vedvarende opbakning fra sine mangeårige loyale følgere, bliver det en kæmpe glæde for Rie at møde publikum igen.

Med den stærke single ’Jeg forstår’, som udkom i februar 23, og som er blevet taget godt imod, er starten nu sat for en ny musikalsk bane for Rie Rasmussen.

Flere singler vil udkomme henover foråret og sommeren,og det endelige album er planlagt til efteråret 23.

Med en smagfuld blanding af americana og pop, vil Rie Rasmussen skabe en god og intens livestemning med sange fra det kommende album – samt egne danske og amerikanske favoritter.

På turen bakkes hun op af

Søren Skov: keys – Henrik SP: bas – Claus Mentzer: trommer – Lars Krarup: guitar

Billetter købes på www.billetsalg.dk

Musik og mad  465.- kr.                Musik  285.-kr.