Koncerter

 KONCERTER

For alle koncerter gælder at de er støttet af Guldborgsund Kommune og Statens Kunstfond under “Musik i Guldborgsund”

Koncert d. 23.sep. 2022 Miriam Mandipera

 

The Soul Family er et nyt samarbejde mellem sangeren Miriam Mandipira og fire erfarne musikere fra øverste pop/rock hylde. De er vant til at spille i sammenhænge som Dodo & the Dodo’sLis SørensenNews og Ivan Pedersen.
Bandet er aktuel med debut udgivelsen “One”, som allerede har fået fantastiske anmeldelser.
“Miriam sætter en tyk streg under både sin alsidighed og sin status som Danmarks nok allerbedste sangerinde lige nu”
Jakob Wandam, Bluesnews.dk

‘Vi mødtes omkring en koncert, hvor vi skulle fortolke nogle Etta James sange. Det sagde bare klik, og vi følte os øjeblikkeligt som i familie med hinanden. Igennem musikken blev der knyttet nogle bånd imellem os.’ fortæller Miriam.

Hun fortsætter. ’Vi fortolker andres sange, men lægger netop stor vægt på at fortolke. Det har altid været følelsen, der drev mig. Det har jeg med hjemmefra. Jeg har lært at blive inspireret, at give plads til mig selv’

‘Det er den følelse, der driver os, hvad enten vi spiller en Etta James sang eller en sang af Gasolin – det skal føles rigtigt! Nogle gange kan folk genkende de sange, vi spiller, andre gange tager vi sangene et helt andet sted hen’.

‘Det er vores ønske at publikum skal ha en musikalsk oplevelse ud over det sædvanlige, og den må gerne sende dem opløftede hjem’.

‘Følelsen og øjeblikkets inspiration imellem os fem på scenen, er det der skaber vores egen lyd og gør os til en soul familie’.

Om musikken
I løbet af en aften med Miriam Mandipira & The Soul Family kommer man vidt omkring – fra coverversioner af bl.a Kim Larsen, Savage Rose, Amy Winehouse, Gasolin, Etta James til enkelte af Miriams egne sange. Det hele pakket ind i bandets lækre og varme lyd.

Om Miriam Mandipira:
Miriam Mandipira er fra Zimbabwe, og hendes inspiration kommer fra de store afrikanske sangere, hun lyttede til i radioen som ung. Og fra den soulfulde afrikanske musiktradition, hun voksede op i. Miriam har vundet flere priser her i Danmark. Det har gjort hende og hendes fantastiske stemme – som naturligt og ubesværet bevæger sig ind og ud af rootsmusikkens blues, gospel og soul – til en meget efterspurgt stemme.

Miriam har vundet flere priser her i Danmark. Det har gjort hende og hendes fantastiske stemme – som naturligt og ubesværet bevæger sig ind og ud af rootsmusikkens blues, gospel og soul – til en meget efterspurgt stemme. Mandipira har da også optrådt med bla. DR Big Band.

Miriam Mandipira & The Soul Family:

Miriam Mandipira: vokal
Søren Skov: keyboards
Martin Stender: guitar
Thomas Fog: bas
Sten “Larm” Rasmussen: trommer

Billetter købes på www.billetsalg.dk

Pris for Musik 250.-kr.     Pris for buffet og musik 430.-kr.

 

Koncert d. 25. nov. 2022    AEGTESKAB

 
(Mike Andersen, Michael Blicher, Eddi Jarl) 
 
Tre eminente musikalske soulmates er gået sammen om et nyt og helt originalt trio-projekt med titlen AEGTESKAB.  Mike, Michael og Eddi har længe haft en stor kærlighed til hinandens musik og spillestil og har sammen skabt deres helt egen lyd. Det er nyskabende, rå-swingende, råt og hudløst ærligt. 
 
Mike Andersen, Michael Blicher & Eddi Jarl har alle hver for sig gjort sig mere end almindelig bemærket på både den danske og internationale musikscene og har til sammen vundet en lang række priser med orkestre som Mike Andersen Band, Blicher Hemmer Gadd, The KutiMangoes og Vestbo Trio.
 
Mike Andersen : Vokal/Guitar
Michael Blicher : Sax/Vokal/bas
Eddi Jarl : Trommer/Vokal/Electronics
 

AEGTESKAB SIGNATUR.png

Billetter købes på www.billetsalg.dk

Pris   Musik  250.-kr.      Pris  Buffet og Musik  430.-kr.

Koncert  d. 24. februar 2023

Dodo synger  Benny Andersen

Billetter købes på www.billetsalg.dk

Musik 295.-kr     Musik og mad 475.- kr

Koncert d. 17. marts 2023

Nello and The Helping Hands

Billetter købes på www.billetsalg.dk

Musik 195.-kr      Musik og mad 375.-kr