Koncerter

 KONCERTER

For alle koncerter gælder at de er støttet af Guldborgsund Kommune og Statens Kunstfond under “Musik i Guldborgsund”

Koncert  fredag d.4.feb. 2022

LAURA ILLEBORG Band 

KNUD MØLLER  

LAURA ILLEBORG ER NU TILBAGE I 2022 MED SAMME STÆRKE HOLD OG SINE TÆRKE PERSONLIGE SANGE OM EKSISTENS, UFORLØSTHED OG KÆRLIGHED.   

Bandet er igen med hendes gamle makker Niels Dahl (Vildnis) på kontrabas og en af landets bedste guitarister, selveste Knud ”er Gud” Møller (Johnny Madsen) samt Rune Funch, også akustisk guitar.  

Laura Illeborg udgav i 2018 albummet ”Det Går Tit Godt” og i 2020 det meget roste album ”Exitstrategi”, begge produceret af Knud Møller og indspillet i Sweet Silence Studios med den legendariske Flemming Rasmussen (Gasolin, Metallica, Sort Sol m.fl) bag mixerpulten.  

Og det er sange herfra – plus nye fra det kommende 3. album – Laura og band spiller på deres 2022 turné.

Billetter købes på www.billetsalg.dk

Musik 195.-kr.     Musik og buffet  345.-kr  (Buffet fra “Det gamle Pakhus” i Nysted )

Koncert fredag d. 18. marts 2022

BOBO MORENO & KK SOULBAND

Skal musikken være sej, svedig og swingende er der ingen vej uden om Bobo Moreno & KK Soulband. Varemærket er kvalitet, genren er soul og resultatet er en koncertoplevelse, du sent vil glemme. James Brown, Stevie Wonder, Prince og mange andre af soulmusikkens lysende stjerner er BOBO MORENO & KK SOULBAND inspirationskilder.

Men tag ikke fejl: Når de drevne og veloplagte Svendborg-musikere slår sig løs sammen med Bobo Moreno – en af Danmarks i særklasse bedste sangere og performere – er der garanti for en enestående koncert, hvor musikalitet og livsglæde går op i en højere enhed. Musikerne kan deres klassikere, men de kan mere end det: De fortolker numrene med en sjælden nerve og sprudlende professionalisme, som kan få selv den mest blaserte koncertgænger til at overgive sig.

Samarbejdet mellem BOBO MORENO & KK SOULBAND kom i stand i 2010, da KK Soulband spurgte Bobo Moreno, om han havde lyst til at synge i bandet. Bobo Moreno lyttede til nogle optagelser og vendte tilbage med et klart svar: ”Wow, I er fede! Kan jeg få jeres repertoireliste? Og hvornår skal vi spille?”. Siden da har musikerne leveret det ene brag af en koncert efter den anden.

Billetter købes på www.billetsalg.dk

Pris for Musik 195.-kr       Musik og buffet  345 kr. 

Koncert d. 23.sep. 2022 Miriam Mandipira

Koncert d. 25. nov. 2022 Mike Andersen “de evige tre”