Koncerter

 KONCERTER

For alle koncerter gælder at de er støttet af Guldborgsund Kommune og Statens Kunstfond under “Musik i Guldborgsund”

Koncert  fredag d.24. sep. 2021

Grace James

Mærk jer navnet – GRACE JAMES!

See the source image

 Rygterne har sviret igennem et stykke tid. ”Tjek lige dem her ….” Og dem – snakken har gået på – har været Grace James.

Bandet, der rammer et moderne tvist af roots, blues, urban country og Rock’n Roll, har via deres fængende live optrædener i et stykke tid været ”talk of the town” og Aalborgs egen musikalske nestor Ivan Pedersen har kastet sin kærlighed på dem og blandt andet været ude og sige: Hør dem, mærk jer navnet!

Grace James er centreret omkring sangskriverdouen Stine Flyvholm (vokal) og Jimmy Guldbæk (vokal, guitar) – to virkelig velklingende vokaler, der som duet smelter sammen i front. Sangene er positive og fængende, med en let tone og et charmerende budskab. Samtidig har bandet også en rå, groovy og lækker rock n´ roll attitude, og en smittende og umiddelbar tilgang til deres musik, som man ikke kan undgå at blive ramt af.

Der er garanti for en live-oplevelse, hvor det er svært at sidde stille! Grace James har rødder i det kolde nord (Nørresundby), men musikken leder tankerne hen på sydstaternes USA. Fra den støvede ørken i Texas til en dampende gryde i New Orleans.

Helt centralt står altså sangene som en duet mellem Stine og Jimmy. Med sig har de et uovertruffent band, bestående af Sten Kjærsgaard (keys), Nils Bo Poulsen (trommer) og Rasmus Boje (bas).

Billetter købes på www.billetsalg.dk

Musik 150.-kr.

Musik + mad  295.-kr. (fra Det Gamle Pakhus )

Koncert Fredag d. 22. okt. 2021

Juncker Band

 

I oktober 2021 udsendes et dobbeltalbum med Junckers allerbedste sange, som kommer til at hedde ’Længere Nede Ad Vejen’ – Udsendelsen efterfølges af en tour i 2021 og 22.

Albummet indeholder hits, som endnu ikke er udgivet: ‘Havana’ og ‘Mogens og Karen’, andet uudgivet, noget helt nyt og et samarbejde med Andreas Odbjerg; nemlig nummeret ”Evigheden Mellem Os”… Glæd jer!

Junckers karrierer begyndte for 26 år siden. Dengang hed bandet ‘Bloom’ og sangen hed ‘Timebomb’. Senere hed bandet ‘Junior’ – det er 21 år siden.

Som solist blev Junckers gennembrudssingle ’Mogens og Karen’. Senere blev Juncker igen folkeeje med den populære sang ’Havana’ til Tv-serien ’ Kurs mod fjerne kyster’.
Senest – i 2021 – har Juncker så udgivet den 4. titelsang til Familien Beha’s sejlads rundt i Danmark, som hedder ’Havblik’!

I 2020 udgav Juncker også historiefortælling med sangen ‘Læg Dit Hjerte I Min Hånd’ i anledning af 100 året for genforeningen mellem Sønderjylland og Danmark. Med et års forsinkelse har Juncker netop fremført sangen til genforeningsfesten overfor Hendes Majestæt Dronningen, Statsministeren og den tyske forbundspræsident – intet mindre!

Juncker er genkendelig – aldrig kedelig. Der er eftertænksomhed samt catchy tekster og kompositioner i Junckers sange. Juncker kan skrive overdrevent melankolsk og modløst, men hans tekster er altid spækket med flotte billeder og metaforer. 

I Nysted bliver Christian Juncker bakket op af sit band, så med fem mand på den lille scene i Nysted Biograf-Teater, bliver det tæt og nærværende.

Billetter købes på www.billetsalg.dk

Musik 150.-  Musik + buffet 295.-

Koncert fredag d. 18. marts 2022

Bobo Moreno og K.K. Band