Koncerter

KONCERTER

For alle koncerter gælder at de er støttet af Guldborgsund Kommune og Statens Kunstfond under “Musik i Guldborgsund”

Koncert  d. 24. februar 2023  /        UDSOLGT

Dodo synger  Benny Andersen

DODO synger Benny Andersen Trio med Jens Rud & Jeppe Holst Alle kender Dodo Gad som forsangerinde i Dodo & The Dodo’s. Færre ved, at Dodo i 2011 udkom med et soloalbum, hvorpå hun fortolkede nogle af Benny Andersens fantastiske viser. Ikke blot fik Benny Andersens kendte sange en kvindelig vokal, sangene fik også et musikalsk strejf af Bossanova. Albummet kom derfor til at hedde DODO BENNY BOSSA. I 2023 har Svantes Viser 50 års jubilæum. I den forbindelse tager Dodo gad ud på en mindre tour sammen med guitaristen Jeppe Holst og bassist/percussionist Jens Rud. Koncerten varer 2×45 minutter, og ud over de skønne, sjove og nogle gange lidt gakkede sange, fortæller Dodo om hendes møde med Benny Andersen og hans musik.

Billetter købes på www.billetsalg.dk

Musik 295.-kr     Musik og mad 475.- kr

Koncert d. 17. marts 2023

Nello and The Helping Hands

I efteråret 2020 sprang Nello ud som forsanger og frontman for sit eget blues-band. Det er siden blevet til mere end 20 koncerter og begejstringen og flotte ord har regnet ned over orkesteret!

Øvrige medvirkende:

Ronni Boysen, guitar

Ronni er en af de mest efterspurgte og respekterede europæiske guitarister indenfor genren.

Mads D. Andersen, trommer

Mads turnerede som 21 årig med Otis Grand & The Big Bluesband 3 ½ år i hele Europa.

Rasmus Stenholm, orgel: (afløser Kjeld Lauritsen fra 2022) En af de mest benyttede organister på den hjemlige blues-scene.

Billetter købes på www.billetsalg.dk

Musik 195.-kr      Musik og mad 375.-kr

 

Koncert d. 27. okt 2023

Chief One

Chief1 billetter | Officielt Ticketmaster billetsalg

Chief 1 med Band

Lars Pedersen, også kaldet navnet Chief 1, er bl.a. kendt som sanger, producer, og sangskriver .

Han var med til at danne Danmarks første rapgruppe Rockers By Choice i 1984, som gennem mange år var et nyt og anderledes indslag i det danske musikliv.

Efter succesen med Rockers By Choice begyndte Chief 1 sin selvstændige producerkarriere.

Han har bl.a. skrevet, produceret og remixet for en lang række danske artister og bands.

Det er også lykkedes Chief 1 at være med til at vinde Det Danske Melodi Gran Prix tre gange som sangskriver.

I 2015 startede Chief 1 så på et nyt kapitel i sin musikalske karriere som frontfigur i sit eget orkester som sangskriver, sanger og solist. En karriere – der har ført ham rundt i landet – til mange festivaler og koncerter.

I år kan Chief 1 fejre 35-års jubilæum på en scene. Meget godt gået af en popsnedker som ham.

Billetter købes på  www.billetsalg.dk

Musik 285   Musik + Mad 465

Koncert 24. nov. 2023

Alex Nyborg Madsen and a Circle of Friends

Alex Nyborg Madsen har stået på de fleste scener i landet med forskellige bands, og der har været vidne om en musikalsk nysgerrighed, der har strittet i mange retninger. Han har stået i front for Witch Cross, der spillede heavy metal, Harlot, der spillede højthårs rock, Savage Affair, der dyrkede en iørefaldende rock, Led Zeppelin Jam, der forklarer sig selv og Sing Sing Sing, der opererer imellem 70’ernes californiske rocklyd og den nyere americana.

Nu bliver ringen sluttet med det nye band: Alex Nyborg Madsen & A Circle Of Friends. Kald det americana, roots, alt-folk eller alt-country. Universet er overvejende akustisk, håndspillet og med de gode sange i højsædet. Kærligheden til folk og country har altid været der. Nu er det tid af kaste sig helhjertet i den gamle kærlighed. De spiller bare sangene selv og fortæller historierne til.

Alex Nyborg Madsen har samlet et band af yngre musikere,der alle nærer en dyb og ægte kærlighed til alt, der falder under kategorierne country og folk, og det er de akustiske strengeinstrumenter, der dikterer lyden. Inden bandet rammer scenerne, er der udvidet med en percussionist, men nu består Circle Of Friends af: Emil Meinild: Guitar, dobro. Asger Søgaard Hajslund: Guitar, banjo, kontrabas, mandolin, vokal, Thea Damgaard: Kontrabas, banjo, vokal og Julie Krogsbøll: Violin, kontrabas, vokal.

Billetter købes på www.billetsalg.dk

Musik 285.- kr.           Musik og Mad  465.-kr.

Koncert d. 2. februar 2024

Sahra da Silva